IndexIndex  PortalPortal  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Algemeen

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Informatie

2028vr jun 03, 2011 5:03 pm
Emily Utah gesloten.
Geen nieuwe berichten

Helpdesk

Helpdesk
1262wo apr 06, 2011 1:15 pm
Cherry Icoontjes?
Geen nieuwe berichten

Discussies

Discussies
233di dec 21, 2010 9:43 am
Dallaz Online-icoontje
Geen nieuwe berichten

Voorstellen

Voorstellen
76129di apr 05, 2011 11:53 am
Cherry Cherry
Geen nieuwe berichten

Off Game

Off Game
31895vr jun 03, 2011 12:51 pm
Demy Kletstopic
Geen nieuwe berichten

Gebruikers

Gebruikers
1035ma dec 27, 2010 3:42 pm
Demy Eindejaars toernooi!
Utah Empty
 

Het Midden

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Chimber Town

Chimber TownChimber town is een vrij groot dorp, je kunt hier van alles vinden. Waaronder het lab waar je moet wezen om je pokemon avontuur te beginnen. Ook is hier een gym ter plaatse gebracht en kun je het allergrootste Pokécenter van Utah bezoeken.
3189zo apr 03, 2011 2:34 pm
Seth Aankomst
Geen nieuwe berichten

Summer green

Summer greenEen zeer bijzonder bos. In de zomer is het prachtig lichtgroen en vullen de vele heerlijke geuren je neus. In de winter en herfst lijkt dit bos echter uitgestorven. In elk seizoen zitten er dan ook andere pokemon.
28361wo apr 06, 2011 1:25 pm
Cherry First journey, first day
Geen nieuwe berichten

Miho town

Miho townDit dorpje is bezaaid met prachtige bloemen. De mensen hier zijn heel gastvrij en vriendelijk. Miho town bezit een Contest hall en er is een Daycare te vinden. Ook staat hier een klein winkeltjes die zaden, genezende kruiden en honing verkoopt.
16114di maa 29, 2011 8:07 am
Ayla [Finale] Sakura vs Cynthia
Geen nieuwe berichten

Fume City

Fume CityFume city is een erg uitgespreid stadje. Als er een plek is waar je de lucht niet kan zien zit je waarschijnlijk binnen. Sommige mensen hebben echter hun dak aangepast, zodat je toch naar de lucht kan kijken. Het zal je ook niks verbazen dat de mensen hier dol zijn op vlieg Pokémon.
218di jul 13, 2010 11:17 am
Twixie Pokémon behandelingen in het Pokémon Center.
Geen nieuwe berichten

Lough Town

Lough TownLough Town is een klein dorpje langs een rivier, wat iedereen van water voorziet. Er wonen niet veel mensen, maar de mensen die er wonen zijn erg vriendelijk. Één van de vele Contest halls kun je hier vinden.
314zo sep 05, 2010 4:53 am
Zoë Start of something new
Geen nieuwe berichten

Lough River

Lough RiverDe Lough River stroomt niet alleen door Lough Town. Integendeel, hij gaat een heel stuk verder. Het is de perfecte waterbron voor dorstige Pokémon, en er groeien veel struiken met bessen langs. Er zijn rustige delen, maar ook zeer wilde.
19217zo maa 20, 2011 12:08 pm
Cynthia A new start ~
Geen nieuwe berichten

Ranger Hoofdgebouw

Ranger HoofdgebouwPrecies in het midden van Utah staat het hoofdgebouw van de Pokémon Rangers. Hier komen de Rangers die zijn afgestudeerd om de Pokémon-wereld veiliger te maken.
11di jun 22, 2010 9:48 am
lucy Should i go in?
Utah Empty
 

Het Koude Noorden

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Wide Tundra

Wide TundraEen gigantisch gebied dat helemaal is ondergesneeuwd. De ijskoude wind, de dikke laag sneeuw en de vele sterke ijspokémon maken het tot een gevaarlijke plek. Misschien weet je de goed verscholen Ice rock te vinden, als je geluk hebt.
33za apr 02, 2011 1:29 pm
Sakura Where did she go?
Geen nieuwe berichten

Hot Spring

Hot SpringHeerlijke ontspannende hete bronnen, midden in het gebergte. Wat het hier doet? Dat maakt niet uit. Het is erg goed voor een trainer met spierpijn en vermoeide Pokemon kunnen er ook van profiteren.
230zo okt 03, 2010 9:57 am
Sakura Time To Learn How To Swim!
Geen nieuwe berichten

Crystal Caves

Crystal CavesDeze ijs grotten vormen een heel gangenstelsel door de bergen. Soms zitten er prachtige Kristallen. Je kunt hier makkelijk verdwalen of aangevallen worden door ijs pokemon. Geen één mens is ooit naar het middelpunt weten te komen, maar ze zeggen dat hier de legendarische pokemon Articuno leeft.
222zo aug 15, 2010 3:34 pm
Levy Verdwaald in de ijskoude grotten
Geen nieuwe berichten

Winter glow

Winter glowWinter glow is een bos dat genesteld zit aan de voet van de bergen. Er ligt bijna altijd wel een dikke laag sneeuw, maar dankzij de vele naaldbomen is het toch een prachtig groen bos. Jaarlijks kom je hier de enorme kudde Stantlers tegen die met hun trektoch bezig zijn, op zoek naar voedsel.
28za okt 09, 2010 11:00 am
Thirza Freezing air
Geen nieuwe berichten

Grave City

Grave CityGrave City het duisterste stadje in Utah. De mensen zijn erg duister en vertrouwen niemand. Niemand gelooft hier dat genezing bestaat,dus is er geen Pokécenter. Maar wel een donkere winkel straat, de Darknes Alley, vol met merkwaardige spulletjes..
22ma aug 09, 2010 4:26 am
Thirza Duskull illusie.
Geen nieuwe berichten

Mt. Frazil

Mt. FrazilMount Frazil is de hoogste en koudste berg in het hele gebergte. Nog maar weinig mensen hebben de top weten te bereiken, waar de krachtigste IJs Pokémon op hen wachten. Rots en IJs Pokémon zijn hier makkelijk te vinden.
00
Geen nieuwe berichten

Northern Coast

Northern CoastHet koude water van de Noordelijke kust is geweldig voor IJs Pokémon en water Pokémon die tegen een beetje kou kunnen. Er komt een vreemde damp vanaf, doordat de lucht erboven een heel stuk warmer is.
234zo apr 10, 2011 2:44 pm
Roxas Ice, ice, ice
Utah Empty
 

Het Stille Oosten

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Dense Jungle

Dense JungleEen dicht oerwoud midden in het Oosten. Vele soorten Pokemon hebben zich hier gevestigd maar ze zijn moeilijk te vinden vanwege de dichte begroeiing. Als trainer moet je wel wat ervaring hebben, wil je je in dit oerwoud wagen.
550vr dec 17, 2010 12:48 pm
Chiara ''Taiki''
Geen nieuwe berichten

Volt Lake

Volt LakeDit vreemde meer is niet bestemd voor Water Pokémon. In tegendeel, het is voor Elektrische types. Water type Pokémon zouden in het water energie verliezen, terwijl de elektrische Pokémon energie erbij krijgen. Af en toe zie je vonken van het midden van het meer komen.
6130do mei 12, 2011 8:23 am
Sora Hikari Trainen..
Geen nieuwe berichten

Flower Fields

Flower FieldsDe Flower Fields.. Schitterende velden vol met bloemen. Perfect voor Gras en Kever Pokémon. Maar natuurlijk ook een plek om lekker te ontspannen.
10134za mei 21, 2011 8:44 am
Chiara Spring break
Geen nieuwe berichten

Utah Falls

Utah FallsEen gebied met enorme watervallen. Het uitzicht is prachtig maar de rivieren zijn verradelijk. In het begin zijn ze rustig en ze stromen ze kalm door Utah, maar hoe meer ze de watervallen naderen des te sterker de stroming word. De grotten achter de watervallen zijn moeilijk te vinden, vele waterpokemon gebruiken de grotten als hun thuis.
9147ma mei 30, 2011 12:43 pm
Sora Hikari Melancholic Afternoon.
Geen nieuwe berichten

Spring mystery

Spring mysteryEen bos dat diep ligt verscholen in Utah. Het is een magisch bos, erg moeilijk om te bereiken. Hier leeft namelijk de tijdreizende en legendarische pokemon Celebi. Ook ligt er in het midden een genezend meer, waarvan ze zeggen dat het word gereinigd door Suicune. Het bos houdt niet van indringers en de Pokemon zullen je verjagen als ze je niet vertrouwen.
555vr jun 03, 2011 1:31 pm
Sora Hikari Verdwaald..
Geen nieuwe berichten

Eastern Coast

Eastern CoastHet gigantische strand langs deze kust zorgt voor veel opties. Vooral de lange wandelingen zijn heerlijk. Soms rijdt er een karretje met Rapidash ervoor rond. Pokémon zoals Shellder en Krabby komen hier heel veel voor.
522do dec 23, 2010 11:54 am
Dallaz A new friend.
Utah Empty
 

Het Warme Zuiden

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Alp Town

Alp TownAlp Town ligt een aantal meters boven de grond, op een slapende vulkaan. Doordat deze vroeger vaak uitbarstte is de grond erg vruchtbaar. Doordat het wat hoger ligt dan de meeste steden waait er altijd een lekker briesje die de temperatuur dragelijk maakt.

19do jan 06, 2011 11:43 am
Kaida A fresh start.
Geen nieuwe berichten

The Lost Canyon

The Lost CanyonEen groot rotsachtig gebied. The lost Canyon is een prima plek om te trainen, onder andere vanwege de rotspilaren, plateaus en kloven. Wel moet je oppassen voor de grote verradelijke kloof in het midden. Als je valt is het nog maar de vraag of je er weer uit komt..
665za dec 18, 2010 8:45 am
Cynthia Little cave
Geen nieuwe berichten

Heat reservation

Heat reservationEen groot vulkanisch reservaat met hete lavastromen en diepe kloven. Het is hier uitzonderlijk heet, en de Heat reservation vormt het leefgebied van vele vuurpokémon. Omdat het hier zo gevaarlijk is, staat er een groot bord met veiligheidsvoorschriften en regels. Betreden is echter op eigen risico.
260wo apr 27, 2011 9:21 am
Sora Hikari Geestdrift
Geen nieuwe berichten

Torrid City

Torrid CityIn Torrid City is het altijd warm tot bloedheet. Het regent er één keer in het jaar, in de winter. En als het regent regent het ook écht. Hier vind je onder andere een Contest Hall, een gym en een gigantisch warenhuis.
29wo apr 27, 2011 2:22 pm
Sora Hikari Het gaat om jou.
Geen nieuwe berichten

The Endless Desert

The Endless DesertWanhopige reizigers hebben deze woestijn zijn naam gegeven. Ze beweerden dat het gebied eindeloos is. In werkelijkheid is het gewoon een gigantische zandbak. Niet alleen Grond Pokémon vinden het hier heerlijk; je weet niet wat je allemaal onder het zand vind..
346do dec 23, 2010 2:18 pm
Demy How did I get here?
Geen nieuwe berichten

Southern coast

Southern coastDe Zuider kust ligt, in tegenstelling tot de Noorder kust, aan heerlijk warm water. De seizoenen hebben geen invloed op de temperatuur van het water, wat deze plek nog specialer maakt.
210di nov 16, 2010 6:26 am
Ayla ~ The Beach
Utah Empty
 

het Drukke Westen

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Autumn breeze

Autumn breezeAutumn breeze, een groot bos bestaande uit vele naald- en loofbomen, gevestigd in een groot dal. Het is de leefomgeving van vele Pokémon, wat dit bos een aantrekkelijke plek maakt voor trainers. Ook is er diep verscholen in het bos een Moss rock te vinden.
11101do maa 31, 2011 11:11 am
Mizu Walking
Geen nieuwe berichten

Emblem City

Emblem CityEmblem City is een van de grotere steden in de Utah regio. Hier vind je onder andere een Contest hall een gym en, natuurlijk, een pokécenter. De huizen zijn geschilderd in vele kleuren, wat de stad erg kleurrijk maakt. Ook bevind zich er dagelijk een markt met vele kleurrijke kraampje die van alles verkopen.
965za jan 01, 2011 10:20 am
Chiara Time to shop~
Geen nieuwe berichten

Tahmin City

Tahmin CityTahmin City is vooral bekend om zijn vele legendes en mythes, het is een erg mooie en grote stad met schitterende beelden, fonteinen, parken en gebouwen. Onder andere bevind zich hier een museum die gespecialiseerd is in legendarische pokemon. Mensen die in Tahmin City wonen zijn vrij geheimzinnig, maar wel vriendelijk. Een persoon die in deze stad een hoog aanzien heeft is de gymleider. Zij maakt gebruik van sterke draak pokemon.
11zo nov 22, 2009 12:11 pm
Ayla De Tahmin gym
Geen nieuwe berichten

Thurs City

Thurs CityAlles in dit stadje draait om de elektriciteit. 's Avonds is het prachtig verlicht door de vele Pokémon en hoge gebouwen. Het hoogste gebouw, die voor alle elekticiteit in heel Utah zorgt, werkt dankzij de elektrische Pokemon. Het is ook geen wonder dat de gym hier met deze types vecht.
11za nov 14, 2009 9:32 am
Emily Thurs gym
Geen nieuwe berichten

Nova Town

Nova TownNova town is een klein, knus stadje. De bewoners zijn dol op lichtjes en sterren. Ze vereren Jirachi. Elke zaterdag is er dan ook een prachtig lichtfeest wat in teken staat tot deze legendarische wens Pokémon. Ook kun je hier de 3e gym bezoeken.
858vr jan 14, 2011 5:44 pm
Demy Finale: Jimmy vs Isha
Geen nieuwe berichten

Western coast harbor

Western coast harborDe westere kust bestaat uit één groot haven. Hier bevind zich o.a het cruiceschip dat je naar de Terminal Area zal brengen. Hoe verder je de zee op gaat des te ruiger het word. Mensen beweren dat het een Pokemon is die de soms woeste stormen op zee veroorzaakt, maar niemand weet dit zeker.
33do aug 26, 2010 4:50 pm
Yuudai On the way to Utah
Utah Empty
 

Het Zeegebied

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Vuna City

Vuna CityHet meest toeristische stadje van heel Utah bevind zich op een eiland. Het is makkelijk te bereiken via de haven uit het westen. Bezoek de vele leuke winkeltjes of festivals die wekelijks worden gegeven of haal een ijsje op het strand. Ook kun je een prachtige onderwaterrit maken in de duikboot. Genoeg te doen dus!
16vr aug 13, 2010 4:15 am
Sakura Aankomst
Geen nieuwe berichten

Cannary Island

Cannary IslandEen eiland met een lekker warm klimaat. Er is hier geen bewoonde wereld, maar toch zijn er mensen. Dit eiland word namelijk vaak bezocht vanwege de vele exotische pokemon, geschikte trainingsgebieden, prachtige stranden en hoge golven. Het eiland is maar een halfuurtje varen van Utah verwijderd.
422zo apr 24, 2011 8:00 am
Tyler Time to kill
Geen nieuwe berichten

Rainbow Reef

Rainbow ReefDuizenden water Pokémon zwemmen tussen de mooiste waterplanten.. Het lijkt bijna een droom. Mensen kunnen alleen in het ondiepe deel komen, tenzij je een duikuitrusting huurt. Rainbow reef bied je een mogelijkheid om vele zeldzame water pokemon te vangen. Het is zeker een bezoekje waard!
33zo dec 19, 2010 11:40 am
Jimmy Sea
Geen nieuwe berichten

The Terminal Arena

The Terminal ArenaOp een eiland midden in het water is de gigantische Arena gebouwd waar o.a. de Pokémon League en het Grand Festival worden gehouden. Je kan er alleen komen met de boot van Max, die vaak in de Haven in het Westen ligt.
77vr dec 04, 2009 2:20 pm
Emily !!BELANGRIJK!!
Geen nieuwe berichten

Ghost island

Ghost islandEen eiland waar verschrikkelijke geruchten over gaan. Schippers zijn erheen gevaren en nooit meer teruggekeerd... Het eiland is omgeven door mist, niemand weet zeker waar het precies ligt. Het is niet slim je hier te wagen, niet alleen vanwege de vele spook en dark pokemon, het hele eiland heeft een duistere sfeer. Natuur is er niet, tenminste, niet levend. Wel zijn er een heleboel grotten.
00
Geen nieuwe berichten

Yuito Academy

Yuito AcademyOp één van de eiland van Utah, is een enorme Pokémon High school gevestigd, de Yuito Academy. De school is in 4 delen verdeeld. Kinderen, maar ook jongeren, kunnen hier een opleiding voor Trainer, Coördinator, Breeder of Ranger volgen. De opleiding is niet verplicht, maar zeker wel aangeraden. Hier word je voorbereid op de wereld van Pokemon.
2134vr aug 20, 2010 7:01 am
Neji Ranger Les 1
Utah Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies
Wie is er online?
Wie is er online?Alle gebruikers hebben in totaal 3260 berichten geplaatst
We hebben 89 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Lilli
Er zijn in totaal 3 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 3 gasten
Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 20. Dit aantal is bereikt op wo apr 01, 2015 1:36 pm.

Actieve leden: Geen
Er zijn vandaag geen jarige gebruikers
Gebruikers die in de volgende 10 dagen jarig zijn: Jasmine (30), Levy (27)
Legenda : [ Beheerders ][ Moderators ][ Ereleden ]

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten